Alkoholafvænning København 7026 1224

Alkoholafvænning København 7026 1224

Valg af alkoholafvænning kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af.København alkoholafvænning

Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i:
alkohol, piller, kokain, heroin, narkomani, ludomani, købemani og meget mere, hvor er lige specialet! så pas på med disse blandede tilbud

Vores tilbud

Vi tilbyder alkoholafvænning og rådgivning til private og virksomheder.
Vi hjælper med den svære motiverende samtale.
Vi er til at træffe døgnet rundt og vores konsulenter har alle prøvet alkohol afhængigheden på egen krop, så vi forstår derfor den afhængige bedre end dem som har læst sig til en viden og teorier.

Vi anerkender alkoholisme som en sygdom der påvirker hele familien og omgivelserne og at, det er derfor er vigtigt at inddrage de nærmeste i alkoholafvænningen.

København alkoholafvænning, Alkohol konsulent

Du kan ringe og tale med vores konsulent anonymt. Du kan aftale hvilken form for rådgivning der passer bedst til dig. Ring på tlf. 7026 1224 alle dage

Alkoholafvænning er ikke bare at holde op med at drikke!

Alkoholafvænning er ikke at begynde indtagelsen af alkohol igen, det forudsætter at de problemer og adfærdsmønstre som ligger til grund for alkoholmisbruget bearbejdes og ændres.

Antabus som alkoholafvænnings metode

Man løser ikke alkoholproblemer ved at tage antabus, det er kun ca. 2% 
som kommer ud af misbruget, når man bruger antabus kombineret med psykolog.

Faktisk er antabus med til at afholde alkoholmisbrugeren fra at komme i behandling, 
idet familien er tilfreds med at der ikke drikkes mere lige nu. 
Antabus er i mange familier årsagen til at egentlig behandling ikke iværksættes og de mange tilbagefald resulterer i mistet tillid, sårede følelser og gentagne løgne fra alkoholmisbrugeren. Resultatet er ofte skilsmisse og mistet arbejde.

Det er sådan at 50% af alt den antabus der produceres i verden indtages i Danmark, antabus er en Dansk opfindelse og et Dansk fænomen og det er ikke af det gode.

Valg af alkoholafvænning

Minnesotabehandling er et populær udtryk for 12 Trin’s baseret behandling, med vægt på behandling af det enkelte menneske.
15-20% af behandlingen drejer sig om erkendelse af misbrugets størelse og konsekvenser samt hvorledes man kan takle afholdenhed fra alkohol. Hvordan drikke trang takles og et liv leves uden alkohol.
Det er her de fleste behandlinger stopper og derfor at de ikke få de ønskede resultater.

Vores behandling fortsætter og gennemgå den enkeltes liv, hvem er jeg er der nogle sten i rygsækken som skal bearbejdes.
Derefter ser vi på hvem er jeg som menneske, hvilke karaktertræk indeholder jeg hvilke gode sider skal fremelskes og hvilke dårlige skal dæmpes.
Endelig ser vi på hvad det enkelte menneske har af drømme for resten af livet og hvor dan der kan opnås støtte til at nå nogle af disse ønsker og drømme.

Ring eller bestil materiale om alkoholafvænning. 
Tlf 7026 1224

Det eneste du ikke må gøre er: INGENTING

København