Behandlingens indhold

Behandlingscenter Møllen

Programmet er opbygget så det giver et sikkert og støttende miljø for patienterne, hvor de kan se på deres situation og få kendskab / indsigt i helbredelsesprocessen. 

Undervejs håber vi at fremme udviklingen af håb, tillid, accept og forandring. Dette foregår i et miljø, hvor fortrolighed er af allerstørste betydning. 
Behandlingen er baseret på den filosofi, at afhængighed er en progressiv sygdom. Vi anerkender, at familien også er påvirket af den person, der bruger alkohol eller medicin og vores program er designet til at medtage familien i den terapeutiske proces.

Vi opnår dette ved at tilbyde Familie Behandlingen og Familiesamtaler, hvor patienten og medlemmer af deres familie mødes med en terapeut og får afklaret fortiden og fokus sættes på fremtiden. 
Disse møder er meget vigtige, men vil kun finde sted med tilladelse fra patienten. Der er også familie Selvhjælps Grupper som de pårørende introduceres for.

Vi tilbyder et yderst effektivt alternativ til de offentlige behandlingstilbud. Det betyder, at du vil nyde godt af en ikke-bureaukratisk og effektiv behandling, der virker, er afprøvet og testet, individualiseretog tilpasset til dig og din afhængighed. Du vil blive behandlet med respekt og værdighed.

Unikke, personlige, skræddersyede alle disse ord er i beskrivelserne af programmer fra andre behandlingstilbud, men vi virkelig tilbyde dig en unik, personlig oplevelse i bedring. Vi kan gøre dette, fordi vi er små, dedikerede og erfarne. Vi husker dit navn! Du er ikke et tal eller en etiket. Vi hjælper dig med at finde din vej tilbage til dit ædru liv i stedet for at bede dig om at følge vores vej. Det er viktigt at du selv føler ejerskab af din behandling.

Selvfølgelig vil vi skubbe dig, trække dig, konfrontere dig, udfordre dig, men vi vil kun gøre det, fordi vi interesserer os for dig og ønsker at hjælpe dig fri af lænkerne, der bragte dig til os.

Du er velkommen til at ringe på vores Døgntelefon:

Tlf.: 7026 1224